Deniz Celik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Atalay,

Bahsettiğin sanırım "Legal Satış" araması yapıyorsun.
itemsatis.com "ALFATEK YAZILIM" legal satış sistemini ücretli şekilde kiralamasını yapıyor. ALFATEK Yazılım ile "itemsatis canlı destek" üzerinden iletişime geçerek konuşabilirsin.

Bu tarz bir yapıyı kendim yapmak istiyorum, sürekli kullanacağım diyor isen R10 üzerinden iyi bir yazılımcı ile çalışmanı öneririm. PAYTR ödeme optimizasyonu, güvenlik gibi birçok detay mevcut içerisinde.
Öncelikle dikkatli incelediğiniz için teşekkür ederim. tam olarak aradığım legal satış üzerine bir web sitesi amaçlıyorum. Linklerdeki tasarım ve alt yapı ALFATEK yazılıma ait olduğunu düşünerek mail atmıştım fakat olumsuz dönüş aldım, kiralama hizmetini olmadığını belirttiler. Benim hedefim alt yapı tasarım tamamen bu şekilde olacak ve birkaç opsiyon birkaç eklenti ve değişikler olmasını istiyorum. Bu konuda uzman GÜVENİLİR yazılımcı birileriyle çalışmak adına bu konuyu açmıştım. Eğer bu konuda yardımcı olabilecek birilerini tanıyorsanız yönlendirirseniz sevinirim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Epin scripti fakat Metin2 PVP olarak da kullanılabilirsiniz.

Teşekkür ederim ilginizden dolayı. Fakat Epin satışı yapmayı düşünmüyorum. Oyuncular arası Pazaryeri ilanlar vs. olmasını istiyorum. Sadece Metin2 üzerine yoğunlaşılmış biçimde