Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saate bakıyorum 00:30
Saate sabaha kadar baksanız da gece 12den sonrayı göreceksiniz maalesef. Adam haklı. Bahsettiği kişiler tam da kul hakkına giriyor. Bilerek yapıyorlar ayrıca. Konuyu öyle bir şişiriyorlar ki sanırsınız 10/10 hizmet veriyorlar. PayPal hesap açış, PayPal bozum, e book konularının neredeyse hepsi bu boş ve kul hakkına neden olan içeriklerle dolu. İnsanlar satıcının r10daki itibarına ve konuya gelen yorumlara bakarak satın alıyor ama afedersiniz o yorumları ben yalakalık olarak görüyorum. Şununla şununla aramı iyi tutayım, hizmetini başkaları da satın alsın, satıcıyla aramı iyi tutarsam işim görülür ticaretlerimde vs vs.. gibi sebepler. Kötü deneyim yaşayan da maalesef uğraş çıkacak diye yorumunu yazamıyor. Çünkü konu sahibi uğraşıyor onunla. Maalesef sistem böyle. Şikayetçi miyim evet ama yapacak bir şey yok. Uymak zorundayız. Bu sistemi sadece Coşkun Çetin hocam değiştirebilir. Sizin ya da benim yakınmalarımla olacak iş değil Ergul hocam. Moderatör bile yakınsa son söz site sahibine ait. O yüzden çok kurcalamayın m*nyak olursunuz