caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi öyle bir anlatmışsınız ki ne yalan söyleyeyim izleyesim geldi, elinize sağlık.
ben baştan izliyorum kaç gündür,24.bölümdeyim şuan bu arada yazıyı gönderdikten sonra farkettim/aklıma geldi.benim profildede dizideki iskender büyük var yani konusu ilginizi çekiyorsa,türk dizisi yada bu tarz dizi izlemeyi seviyorsanız bi bakın derim.ülkenin büyük çogunlugu için en iyi dizilerin tepesinde olan bi yapım sonuçta.

valla hocam degişik bi başarıya imza attı adamlar,takdir etmek gerek en azından.yani normal dizilerden daha farklı bi etki bıraktı bizim milletde.yayınlandıgı zamanları hatırlıyorumda,lafın gelişi degil hani gerçekten sokakta adam kalmazdı bu dizi oynarken.dedemin kahvesi vardı mesela,kahve ortamlarını bilirsiniz sürekli aşırı yüksek sesli bi ortamdır.oturup yüksek sesle sohbet eder,kavga eder,küfreder filan.herkes oyunu,muhabbeti bırakıp kahvede kurtlar vadisini izlerdi pür dikkat.sokaklar bomboş,herkes evinde/dükkanında/olmadı buldugu ilk tvnin karşısında oturup buna bakardı.dersin ki ülkeyi hipnotize etmişler bu başarıya en yakın şeyi sadece futbol maçlarında gördüm ben bu ülkede.yoksa @digiklan; hocamında dedigi gibi oyunculuklarda,sahnelerde,filan çok kalitesiz şeyler var.polatın yakın adamı cahit mesela internetde fenomen oldu berbat oyunculugu ile.torpilli adamdı,dizide uzun zaman yer aldı bu adam.ama resmen dizideki çay bardagı dahi,bu adamdan iyi oynuyordu herşeye ragmen güzel dizi,seviliyor yani.

edit : bu arada internetde çok görüyorum işte dizinin bayagı büyük fanları,hastaları filan var.bende öyle bişey yok öncelikle,düzelteyim dedim.hiçbişeye karşı öyle fanlık yok bende.ne şarkıcı,ne dizi,ne spor,ne siyaset öyle bagımlılıkları yok çok şükür.anlattıklarım sadece çok zor bişeyi başardıkları ve sevmeseniz dahi takdir edilesi bi dizi oldugu.profilimdeki şahsıda daha öncesindende severim,güzel bi oyuncudur musa uzunlar.dizideki bu karakterinide ayrı bi sevdim.bu resme alıştı herkes sitede,kaldırınca sorun oluyor.ciddi ciddi skypeda mesaj yagmuruna tutuldum bi keresinde degiştirdim diye.bende dedim bırak kalsın öyle