malasef hayatın her alanında böyle hocam bu iş.bundan şikayet edenlerde de var hatda.muhabbet ortasında adam bu konudan dert yanıyor mesela,2dk sonra bana bedavaya iş yaptırmaya/mal almaya çalışıyor.

koronadan önce dükkanım vardı benim,dükkana ilk defa gelen bi müşteriyi hayretle izlemiştim mesela.adam benden bişey istedi,neydi hatırlamıyorum şimdi.raflarda kalmamış ama şansına,ondan hemen önce yeni mallar gelmişti.dedim onun içinde vardı,1dk bekleyin hemen getireyim.ben arkamı dönüp kutudan ürünü bulup çıkardım,bi döndüm önüme ki adam faturayı almış bakıyor ne kadarmış diye.donup kaldım bi anda,sana ne birader benim faturamdan neyse atıyorum işte ürün 20tl olsun,bana gelişi.adam buna faturadan baktı,faturayı aldım elinden abi napıyorsun ver şunu diye.fiyatını baktım yav filan dedi neyse tamam dedi ver bunu alacam.çıkarıp 5-6tl vermez mi gerisi yok...adam tutturdu bu yeter,bu paraya verecen bana bunu diye.yav diyorum manyak mısın abi,20 liraya bana gelen malı ben sana 5 liraya nasıl vereyim?rahat bi 20dk filan ugraştırmıştı beni,elinden zor aldım malımı.hayır yani sakin bi adamım ama beni dahi delirtti,nerdeyse döve döve atacam dışarıya ama dükkanda müşteriyi dövüyor diye adım çıkacak çarşıda zor gönderdim adamı.

ayrıca her gittigim yerde,ilk defa tanıştıgım insanların dahi nerdeyse hepsi bedava iş yaptırma derdinde.markete giriyorum bişeyler alıcam,adam başlıyor işte sen kimsin ne iş yapıyorsun filan burda sorun yok,muhabbeti severim.ne iş yapıyorsun diyince bi durup düşünüyorlar,ben buna ne yaptırırım bedavaya diye.internetden para kazanıyorum,web siteleri filan işte diyorum mesela.başlıyor bana site yap,ben anlamam,param yok demeye.yada pc bozuldu işte sen anlarsın kesin,şimdi götürsem tamirci 50 lira para ister diyor.yaptıgım işi anlatmak,en çok zorlandıgım şey nerdeyse.birisi sorunca bi düşünüyorum hemen,ne desem benden böyle bişey istemez diye