Öyle olsa herkes link paylaşmaz sayfadan sayfaya fark ediyor da mesela kadın kitle sayfalar linklerden çok alışveriş yapıyor. Yapılan alışveriştende sanırım %10 komisyon olarak yönlendirene veriliyor. Yani ürün satışla bi alakası yokki olayın onu ürün satan adam düşünüyor 😂 sen linki ekliyorsun biri senin linkten gidip alırsa diyelim ürün 500 tl 50 tl komisyon kazanıyorsun . Ama işte ay sonunda parayı çekerken fatura için ajans veya şirket olması lazımdı en son şu istisna belgesimi muafiyet belgesimi ne o çıktıktan sonra belki sadece o yeterli oluyordur ajansa komisyon vermeden , ama kazandırıyormu dersen 2 bin tl de komisyon alan var 20 bin de sayfaya bağlı sanırım herkes link paylaşıyor sorduğum kişinin sayfası çok yüksek bu yüzden belki 20 nin üstüdür . Benim bilmediğim kısım şu şirket kurmak istemiyorum çünkü Bağkur başlayacak ajanslarda genelde 1. 2 senelik sözleşme imzalanıyormuş bide %10 gibi bi pay alıyorlarmış eğer belgeyle oluyorsa öyle yaparım boşa şirket veya ajansla uğraşmam diye düşünüyorum . Aramızda hiç yokmu yahu link paylaşan ?