Muhtemelen psikolojik, çok fazla bilim kurgu / fantastik film izlediyseniz veya kitap okuduysanız beyniniz kabullendiği bir gerçekliği size yaşatıyor olabilir.
Muhtemelen size yaşatmaya çalıştığı mevcut bir paralel evrenle sizin evreninizin çakışma noktaları. Atıyorum evrenimizden 1 sene önce kopmuş bir evrenle çakışıp sadece ufak farklılıklar olan bir evrenle çakışınca o an o yolda yürüyen kişi farklı oluyor ama 1000 sene önce kopmuş bir evrenle çakıştığında orda o ev o yatak odası olmuyorda orda bi otoban oluyor veya o şehir tamamen farklı oluyor. Vs vs.
Kısacası paralel evrenler mümkün hatta benim düşünceme göre olmama ihtimali çok yok. Ama bunların birbiri ile bu kadar temas etmesi çok mantığıma yatmıyor.
'' Ama bunların birbiri ile bu kadar temas etmesi çok mantığıma yatmıyor.''
birbiri üstüne geçmiyor hocam, yani geçiyor ama, aynı ch de geçmiyor şöyle anlatıyım:
mesela ch1de istanbul gül sokak no:89 da bir benzin istasyonu olsun,
ch2 de ise aynı konumda ise belediye binası var ch3 de ise aynı sokak no da ise düğün salonu var anladınız mı böyle daha iyi anlattığımı düşünüyorum her chde farklı hayatlarlar var ama aynı dünyadayız biz hangi chde dünyada geldiysek o hayatı yaşıyoruz ama başka hayatlar insanlarda aynı zamanda yaşıyor fakat onlar farklı chde 1,2,3,4,5 artık neyse ben bunun olduğunu düşünüorum mesela mezarlık var ch1 de ki mezarlıkta başka insanlar yatıyor ch4 de ki mezarlıklarda başka insanlar yatıyor.
- bunu bina araba ev olarak farklılaştırabildiğimiz gibi atıyorum her chde herşey aynı olsun aynı sokak aynı no da her chde aynı binalar yerler olsun bu seferde her chde farklı insanlar yaşıyor olacak ama sen sadece içinde bulunduğun chde ki insanları bileceksin buda aynı düşünceye farklı boyuttan bakmak