imza5555 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bende birkaç püf noktası eklemek istiyorum.

KEŞFET ipucu 2023 :

büyük boy resim 1200 ve üzeri. Ama büyük boyuta sahip olmasın. Bi şekilde ayarlayın sıkıştırın vs.
Çarpıcı içerik başlığı, standart yazılmış başlıkları es geçiyor. Yaptığım türlü denemeler bunu gösterdi. Başlık meta ve içeriğin ilk satırında aynı öbeği yada anahtar kelimenizi kesinlikle geçirin.
İçerik içinde h2 etiketini ve bu etikete bağlı anahtar kelimenizi geçirmeye önem gösterin.
Eklediğiniz içerik hemen hit almalı, hit alması için yüksek ziyaretçili platformlar sosyal medya veya benzeri gruplar paylaşım yapın, en az 100-200 hatta 300 üzeri hit alsın. Özellikle de Twitter kullanın.
Ekleyeceğiniz sonraki içerik bir önceki içeriği desteklesin bir şekilde.
Mobilde reklamları üstte boğmayın. Önce içerik çıksın. Keşfette oturunca reklam düzenlemenizi kazanç için değişirsiniz.
Güncellemelerden etkilenmemek için kopya içerik, değiştirilmiş içerik, oynanmış içerik, BOT içerik vs kaçının. Kaçınamıyorsanız ve kendinizi bu sistemlerden alı koyamıyorsanız da? öyle bir değiştirin ki, yapay zeka bile size şaşırsın. Tabiri caizse " lan bu benim oluşturduğum içerikmiymiş öhhh " diyebilsin. mecazen

Aslında bilinen şeyler ama sıralama ve önem dereceleri var bence.
Sosyal medyadan hit çekme konusunda bir kaç yazı okudum. Bu konuda sürekli twitter'dan hit çekmek biraz zor olacaktır ama bu konuda bazı fikirlerim var. Görsel içerik konularında keşfete uyumluyum. Sadece başlık konularında çarpıcı değilim. Bu konuda da bir kaç düzenleme yapacağım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.