Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece oyunlarda chlere geçiş yapabilirsin gerçek hayatta mümkün değil 😉
Size sunduğum görüşün gerçekliğini şöyle anlayabilirsiniz mesela ben Marmara serverinde karakter açtıysam sadece Marmara'da oynayabiliyorum o karakterle
aynı karakterle Marmara'dan çıkıp dandanakan a geçemiyorum anladınız mı dandanakan için yeni bir karakter oluşturup sıfırdan başlayabilirim sadece bu da sadece oyunlarda yapabildiğimiz bişey dünyada bu imkansız
bence evrim ağacında takılsan iyi olabilir. sorduğun soru olabilir mi? herşey olabilir

Şuan bulunduğumuz evrendeki seçimlerimiz başka bir evrende yapmadığımız seçimler olabilir mi? yani bir başka bir evrenin paralel evreni olabilirmiyiz?

Örneğin önümüzde iki tane kapı olsun ve biz sağ taraftaki kapıyı seçtik, sol tarafı seçtiğimiz bi paralel evren oluşur. İşte bu şekilde şuanda yaptığımız seçimler aslında farklı bi evrende yapmadığımız seçimler olabilir mi?

herşey olabilir bilimin bu konulara ışık tutmasını beklemeliyiz ömrümüz yetmeyecek büyük ihtimalle

benim merak ettiğim şey hücreleri atomlar oluşturuyorsa atomları da proton, nötron ve elektron oluşturuyorsa onları ne oluşturuyor