Furkantalya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dikkate alıp tek tek anlatım sağladığınız için teşekkür ederim fakat durum şundan ibaret ki;
Antalya'da Düğün fotoğrafçılığı hizmeti vermekteyim, kapalı mekan Plato'mda aynı zamanda mevcut anlaşmalı olduğum.
Antalya'da Aralığa kadar düğün sezonu aralıksız devam ediyor, meslektaşlarım sürekli olarak reklamlar ile güzel geri dönüşler alıyor.
Bir türlü algoritmayı yakalayamıyorum sorunum bu.

Ben sadece yüzlerce olabilecek sebepten üç tanesini saydım hocam. Rakipleriniz müşteri yakalayabiliyorlarsa belki de bu dezavantajları avantaja çevirebildikleri içindir.

Sezonun sonlarındayız örneğin. "Düğün sezonunun sonlarına geldik, bu sebeple fiyatlarda büyük indirim yaptık." algısını oturtabileceğiniz içeriklere yönelebilirsiniz. İnsanların kafasına şunu kazımalısınız, "Ben evlenmek üzereyim, düğünümün unutulmaz olmasını istiyorum. Bu yüzden işinin ehli bir fotoğrafçıya ihtiyacım var ve uygun fiyatlı olmasını da isterim. Aa bak bu adam sezon sonu olduğunun farkında, bu sebeple indirim yapmış."

İçeriklere bu minvalda biraz daha fazla eğilip, hedef kitle konusunda da dediğim gibi biraz daha seçici (Yaş arttıkça düğün fotoğrafı hevesi kaçar mantıken, insanlar 2. evliliklerinde buna pek yönelmez. Bu yüzden yaş kitlesini maksimum 30'a kadar yapmak vb) olursanız her şey rayına oturur. Size bunun gibi onlarca ince nüans sayabilirim ama sektörünüzün dinamiklerine siz çok daha hakimsinizdir. Bunları kafanızda detaylıca analiz edip insanların bam teline dokunmalısınız.