caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir lise kademesinde öğretmenlik yapmış biri olarak söylüyorum gerçekten 40 yılda bir olacak bir olay yaşamışsınız hayretler içerisinde okudum. Sizin kaydınızın silinmiş olması gerekiyor. Aslında siz öğrenim hakkınızdan olmuşsunuz, bence bunu bir netleştirelim. 5 senedir nasıl 11. sınıfta kalabilirsiniz? Okulun kapanıp kapanmaması sizi bağlamaz ki? 8 sene lise okunmaz: eğitimde zaman aşımı kuralı vardır, dolarsa kaydınız silinir. Okulunuzun bulunduğu bölgedeki il veya ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından zaman aşımı kaynaklı kaydınızın silinmiş olması gerekli. Gerçekten şaşkınım. Sanırım doğrudan milli eğitim müdürlüğü sizi unutmuş Eğer bir yanlışlık yoksa bu sizin için büyük bir şans.
Hocam belgelerim elimde bildiğiniz 5 yıldır hiç okula gitmememe rağmen ne devamsızlık var ne de sınıfta kalma bundan dolayı da açığa yazılamıyorum. Gittiğim milli eğitim müdürlüğünde kadın şaşkına döndü. Hatta üstünü arayıp anlatınca adam dalgamı geçiyorsun dedi sonra TCmi isteyip bakınca harbiden öyle dedi. Hani 22 yaşında gelebilirsem beklerim yoksa ordan oraya yok o dilekçe yok bu dilekçe uğraşıcam