Merhaba
Web sitemde bir sorunla karşılaşıyorum ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Herhangi bir şeyi düzenlemeye ya da siparişlere tıkladığımda, beyaz ekran hatası alıyorum ve aşağıda belirttiğim hata mesajını görüyorum. İnternette bu hatayla ilgili olarak belirtilen %S olan satırı küçük s harfi ile değiştirdim fakat maalesef sorunum çözülmedi. Benzer sorunları yaşayan birçok kişi gördüm, ancak onlar için işe yarayan çözümler bende işe yaramıyor. WPBAKERY eklentisini devre dışı bıraktığımda sorun çözülüyor; ancak, wpbakery olmadan sitenin nasıl göründüğünü tahmin edebilirsiniz. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek her türlü öneriye açığım.
Hata detayları:
[Web site yolu]/wp-content/themes/woodmart/inc/integrations/visual-composer/maps/brands.php dosyasının 66 satırında E_ERROR tipinde bir hata oluştu. Hata iletisi: Uncaught ValueError: Unknown format specifier "S" in [Web site yolu]/wp-content/themes/woodmart/inc/integrations/visual-composer/maps/brands.php:66 ...
[Diğer hata detayları] Stack trace: #0 [Web site yolu]/wp-content/themes/woodmart/inc/integrations/visual-composer/maps/brands.php(66): sprintf() ...