Allah Kabul Etsin Hocam
Tövbe ettin artık haram şeylerden uzak durman lazım. Kumar, içki, zina gibi şeyler İslam'da yasaklanmıştır. Eğer bunlar gibi kötü alışkanlıklarınız var ise bunlardan uzak durmalısınız.
Namazını devam ettirmelisiniz. Özellikle Sabah namazı çok önemlidir çünkü Sabah Namazı bize şahitlik yapar. Namaz dan sonra tesbihat yapmanız yani tesbih çekmeniz sizin için güzel olacaktır.
Eğer imkanınız var ise Umre yapmalısınız bence Allah'ın evini ziyaret etmek kadar güzel bir şey yok gerçekten. 11 yaşımda iken bana nasip etti Allah oraları gördüm. Eğer imkanınız var ise oraları görmenizi, gitmenizi öneririm.
Eğer gene bütçeniz var ise ihtiyacı olan kişilere, Kur'an-i Kerim kurslarına vb. bağış yapabilirsiniz.
Allah Yolunuzu Açık Etsin