Iyi forumlar herkese Denizli'nin kırsal bölgesinde oturuyorum burada fiber altyapı Yok normal bakır telefon kabloları ile geliyor max 42mbps internet var bulundugum bölgede şu anda millenicom taahhütsüz 16 mbps (269tl ödüyorum) internetini kullanıyorum o da durmadan zam yapıyor internette kesilmeler kopmalar da çok yaşamaya başladım millenicom'un taahhütlü fiyatları uygun geldi sitesinden baktığımda ama bu sefer de internet kopmaları ve müşteri hizmetlerini hiç deneyimleme rağmen okuduğum yazılar üzerine kötü olduğunu öğrendiğim ve paket değişikliği yapasım gelmiyor lakin diğer firmaların fiyatları da çok yüksek Superonline yeni abonelikler 24mbps 300Tl'den başlıyor ilk 6 ay fiyatı
Türk Telekom o da 24 mbps interneti 279 TL'ye veriyor 2yıl tahütlü 2.yıl artı 50 TL gibi bir fiyat otomatik ekleniyor. turknet'in taahhütlü paketi olsa turknet'ten alacağım ama o da yok galiba ne yapmalıyım sizce önerdiginiz bir firma var mı tahütlü olması gerekiyor benim için
Merhaba türk nette 12 aylık peşin ödeme ile var sadece EWV80IQ47DUE davet kodumu kullanabilirsiniz.
Onun dışında aylık ödemeli