Merhaba arkadaslar,

Aşağıdaki senaryoya dayalı bir proje için teklif arıyorum. Sistem altyapisi PHP yada .NET olabilir.

Kullanım Senaryosu:
Çeşitli müşterilerden e-posta ve WhatsApp yoluyla çok sayıda belge, resim, makbuz alıyorum. Manuel işlerin hepsini olmasa da bir kısmını otomasyon yoluyla yapabilecegim bir script arıyorum.
Panele 100'e yakın müşteri ekleyeceğim ve panel her müşteri için bir e-posta adresi oluşturacak, e-posta adresi sistem tarafından rastgele seçilmeli veya e-posta adresinin ne olduğuna manuel olarak karar verebilmeliyim.Sanirim bunu yapabilmek icin Cpanel yada Plesk'e baglanip gerekli email adresinin olusturulmasi gerekiyor.

Örneğin;
Müşteri Adı : R10.net
Müşteriye Özel Gelen Kutusu : r10@benimdomainim.com

Müşteri bu e-posta adresine bir e-posta gönderdiğinde sistem tüm ekleri indirebilmeli ve sunucudaki belirli bir klasöre kaydedebilmelidir.
100'e kadar müşterim olacak ve sistem, gelen e-postalardaki tüm ekleri herhangi bir kullanıcı müdahalesi olmadan indirebilmelidir.
Ayrıca panel menü seçeneklerinde müşteri listesini de görüntüleyebilmek istiyorum. Menüde müşterinin adına tıkladığımda, o müşterinin gelen kutusuna gönderilen tüm e-postaları/dosyaları görebilmeliyim.
Projenin ilerleyen adımlarında müşterilerin hem IOS hem de Android mobil uygulamalarını kullanarak panele belge yükleyebilmesini istiyorum.

Projenin gelecekteki geliştirmelere açık olacak şekilde kodlanması gerekmektedir.

Tekliflerinizi pm yoluyla iletirseniz memnun olurum.