4000 Saat ve 1000 abone satın almak isteyenlere referans mesajıdır.
05/10/2023 de 2 kanalım için,2 adet 4000 saat ve 1 adet 1000 abone satın aldım.Bugün 11/10/2023 itibariyle hizmetler tamamlandı ve kanallarımın incelemesinin bitmesini bekliyorum.Buraya kadar ,arkadaşımız Fozee 'den almam gereken hizmeti aldım ve artık top youtube'da.
Geçen bu 6 günlük süre içinde her gün sabah ve akşam kendisi benden günlük olarak rapor istedi ve kanallarımın takibini yaptı.Zaman zaman izlenme saatinde düşüşler oldu ama Fozee arkadaşımız müdahale etti ve izlenme sürelerini fazla fazla sağladı,hala da takip ediyor ve düşme olursa telafi ediyor. Aynı durum abonelik içinde yaşandı,abone sayılarımda düşüş oldu ama yine bunu telafi etti fazla fazla abone yolladı beni mağdur etmedi.Son raporumu bu sabah kendisine ilettim.Hala kanalı ve işi takip ediyor ve saat düşmesinde abone düşmesinde hemen yardımcı oluyor.İnşallah para kazanma açıldığında bu mesaja para kazanma açıldı ekran görüntülerinide paylaşacağım.4000 saat ve 1000 abone alacaksanız bu mesajımı değerlendirmenizi önemle rica ederim.Saat düşüşlerinde ve abone düşüşlerinde ortadan kaybolan ,mesajlara dönüş yapmayan,bunları telafi etmeyen,fazla gönderim yapmayıp ben gönderdim ne yapayım youtube'a güncelleme geldi diyen,serverım hizmetlerim şuan dolu sonra sizle ilgilenirim diyen
BİR SATICI DEĞİLDİR.!!! Saygılarımla
*********************** 13 Ekim 2023 Mesaj güncellemedir.
13/10/2023 itibariyle her 2 kanalımda para kazanması açıldı arkadaşlar.