Ben sizi çok iyi anlıyorum hocam. Poşetler ile gelip indirim ister, parası eksik olur sonra geliri der.
Vermeyince laf eder, verince pişman olursun.
Konuda esnafı kötüleyenler ticareti bilmeyen, 3 harflilerden çıkmayan kesim.
Allah müşterinin de hayırlısını versin.
hele o veresiyeciler yok mu ? veresiye verdiğim ürünlerin ödemesini alsam 2. şube için ciddi bir birikim olur. hadi git 3 harflilerden veresiye alsana ? indirim istesene ?
halk bilmiyorki zincir marketleri frenleyen dizginleyen esnaflardır. esnaf olmasa istedikleri gibi at koşturacaklarından senaryo daha kötü olacak. bilmiyorlar.
vur kırbacı esnafa. ulaşabildiği en yüksek yetkili esnaf çünkü. esnafın eti budu ne allah aşkına ? adamlar 10 bin şubeyle 1 e aldıklarını 10 a satıyorlar. esnaf 3 e aldığını 7 ye satınca sahtekar oluyor.
ben bu ay eğer internete reklam çıkmasaydım enflasyona zamlara ragmen geçen yılın bu ayki cirosunu yakayalamazdım. mahallemdeki sakinlere asla indirim yapmıyorum. artık. göz göre göre bende 20 lira daha ucuzken gidip karşımdaki bimden alışveriş yapıp bim poşetiyle kırtasiyeme gelip bimde bunlar yokmuş sizde varmı diyene acımıyorum etiket fiyatı neyse o işlerine gelirse.