Merhabalar,
elimizde aktif yayında olan bir uygulamanın projesini satmayı düşünüyoruz. Çok sağlam, yapılması zorlu bir uygulamadır. Aktif yayında olup aylık 100k+ gelir alan uygulamalar var, bu projeye ait.

sadece 3 kişiye satmayı düşünüyoruz, özelden mesaj atıp, 70bin ₺ bütçe ayırabilecek arkadaşlarla proje detayları verilecektir. Sadece gerçekten alacak arkadaşlarla görüşeceğim.

Uygulamanın sıfırdan yaptırma maliyeti 100bin ₺'yi geçmektedir (uygulama geliştiricisiyim),
sadece projeyi değil, 5 yıllık tecrübe, bilgi, pazarlama yöntemlerini satın almış olacaksınız.

para kazanmaya hazır halde teslim edilecek, full sıfırdan kurulum & sıfırdan tasarımlar yapılacaktır.

UYARI-
Gelir garantisi kimse veremez, ancak proje ve kitlesi çok sağlamdır, ilk aylardan gelir getirmeye başlayacaktır.
Yasaldır, banlanır mı vb. gibi sorular sormayın lütfen, mevcut politikalarla hiç bir sorunu yoktur 5 yıllık bir projedir. Gelecekte ban yeme ihtimali de yok.

yeni girişimler arayan, elindeki parayı mantıklı işe yatırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle değerlendirmelerini öneririm.
özelden mesaj atabilir veya yorum bırakabilirsiniz.

edit-
yayında gelir getiren uygulamayı satmıyorum, projesini satıyorum. proje ile yayındaki uygulamayı ayıramayan arkadaşlar için ekledim bu düzeltmeyi...