1. Çünkü sağladığım hizmeti açık ve şeffaf bir şekilde anlatıyorum örneğin orgqnik takipçi satıyorum ve bunu çoğu kişi satıyor ama biz adıni boşuna veya fiyatını boşuna iyi veya yüksek fiyata koymuyoruz şöyle soylim piyasada çok kişi organik takipçi satıyorum diyor ama atılan takipçi organik takipçi diye aldığımız bot tqkipci oluyor ama bizim sagladigimiz şeffaf ve açık bir şekilde alan kişi hem test edebiliyor hemde devamlılığı geliyor bazen müşterilerimizle 2 3 saat alacağı ürün hakkında bilgi veriyoruz . müşteri ürünü detaylı bilgisini öğrenmek isterse.

2. Satmayacagimiz ürünü satmayiz örneğin takipciden yola çıktık piyasada çekiliş takipçisi 1 k si 20 25 tl paneller de de böyle biz bu hizmeti versek gene 20 25 TL ye sıkıntı olur

Çünkü aldığınız takipçi çekiliş yani gercek kişi gelmesi gerek aslında ama gelen bot buda müşteri sarsmasi oluyor müşteri güven kaybı. yani Daha pahalıya konulsa fiyat olarak gene organik takipçi satus fiyatımız kadar olur .

Kısaca anlatmak gerekirse : Müşteri memnuniyeti / satılacak üründe Detaylı bilgi / garantili ise Herhangi bir sorunda bizle kaynakli ise Ücretsiz telafi edilmesi / Ufak Tefek alacak üründen indirim Yapmak .

Yani kısaca bizi takimlayan özellikler bunlar bu yüzden alabilirler sattığımız ürünün %100 arkasındayız .%99 demiyorum %100