Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad somut görsellerle ispatlar mısın? Dünyada hangi webmaster forumu şu an R10'dan daha fazla aktif?
O ülkelerin aktif saatlerine göre bakabilirsiniz.
Hadi online olan kullanıcıları es geçelim. Herkes Cookie süresini farklı ayarlayabilir. En doğru sonuç günlük yazılan yeni mesaj, açılan yeni konu, gönderilen pm ve yeni kayıt olan üye sayılarıyla belli olur.
Soyut değil somut olarak ispat ederseniz bende şahsım adına özür dilemek isterim.

Biz 2 yıldır ara ara bakıyoruz bize benzer tüm forumlar R10'un çok fazla gerisinde hatta abartmadan yazıyorum kıyaslanamayacak durumda..
Eskiden ivmeyi yakalamışlar davetiyesiz üyeliklerle istatistiksel olarak üye, konu, mesaj sayıları çoğalmış fakat daha sonrasında ilerleyememişler.

R10 yıllardır davetiye sistemi ile çalışıyor ve tema dili türkçe olan bir platform.
Konuyu açan arkadaş herhangi bir şeye dayandırmadan bir iddiada bulunmuş. Ben de gerçekçi bulmadım. Dolayısıyla ortaya bir iddia koyan ben değilim ki bir şeyi ispat edeyim.

Ayrıca arkadaş dünyanın "en iyi" forumu diye iddiada bulunmuş. Siz ise dünyadaki en aktif forum yok diyorsunuz. En iyi olmakla en aktif olmak farklı şeyler.

Ben 16 yıldır bu forumda olan bir kullanıcı olarak forumun daha aktif bir yer olduğunu görüyorum ama daha iyi bir yer olduğunu düşünmüyorum. Burası kaliteli paylaşımların yapıldığı, insanların birbirine yardımcı olmaya özen gösterdiği, web odaklı bir forumdu. Şimdi ne zaman girsem birbirinden garip, Türkçe kullanımı yerlerde, eski kalitesinden uzak paylaşımların olduğu bir forumla karşılaşıyorum. Ama eleştiriye açık olduğunu düşünmediğim için bu kadarını bile paylaşmam belki de ban yememe neden olacak. Hakaret etmedim, aşağılamadım dolayısıyla umarım ban yemem.

Arkadaşlar da daha "en iyi" ile "en aktif" farkına dikkat etmeden beğenileri atmış, hatta alıntılayıp tebrik yorumları yapmış.

Forumun aktif olması kadar daha iyi olmasına ve özünden daha fazla uzaklaşmasına engel olacak yönde adımlar görmeyi umarım.

Sevgiler.