Herkese iyi satışlar dilerim.
Satışını yaptığımız İPhone Kılıfını r10da da ilana atmak istedim.
Ürün gerçekten Premium bir üründür. Laf olsun diye Premium denilen ama aslında dandik kılıflardan değildir.
Orijinal Ag Glass , hem kamera lens koruma bölümü hem de kılıfın arka yüzeyi
camdır. Dokununca çok güzel bir hissiyat veriyor.
Ayrıca
Magsafe özelliği bulunmaktadır. Eski seri Ag glasslarda Magsafe bulunmaz. Araştırabilirsiniz.
Piyasada 300-350₺ bandında satılan bu Kılıf (bizde instagram sayfamızda 349₺ye satıyoruz.)
R10 kullanıcılarına özel 200₺ + Kargo olarak fiyatlandırdım. Kargo olayını shopier üzerinden yaparsak 45₺ gibi bir maliyet çıkıyor.
Ürün görselleri aşağı ekliyorum.
iphone 11
iPhone 13 - 13 Pro Max
iPhone 14 - 14 Pro Max
İçin stok mevcuttur.
3 Renk için stok mevcuttur.
Derin Mor -
Grafit Siyah -
Haki Yeşil
Sipariş için dm den yazabilir.
instgram hesabımız
ApeTekno oradan ulaşabilir
Ya da
Whatsapp 0553 132 52 92 den hızlıca sipariş geçebilirsiniz.
200₺ fiyat sadece Havale/EFT ödemelerinde geçerlidir.
Diğer platformlarda alım yapmak isterseniz ekstra komisyon ücreti fiyata eklenir. Referanslar;
Haki renk satın aldım. Sağolsun çok ilgili bir arkadaş 😊 Kılıfın dokusu gerçekten şahane çok beğendim. Nazar değdirdik sanırım yere düşürdük kırdık kılıfı ilk haftadan ama tekrar sipariş vereceğim biraz idare edip 😊
Ürünler teslim edildi. Her biri birbirinden güzel.
Tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar.
Kendisinden iki adet kılıf alındı iPhone 13 için derin mor ve grafit siyahı, iletişim ve kargo çok hızlıydı ürünlerde gerçekten çok güzel premium hissi veriyor.
İlgi alaka için çok teşekkürler.
Sipariş verildi.
Merhaba, 3 renkten 1 er adet sipariş verdim. Geldiğinde görüşümü iletiyor olacağım.
İyi çalışmalar.
1 adet sipariş verilmiştir.
Selamlar, 2 adet iphone 11 kılıf aldım. Biri Black metal, diğeri ise mor renk. Hızlı bir şekilde kargoyu gönderdi, paketlemesi kutusu vs gerçekten premium bir hissiyat veriyordu.
Kılıf söylendiği gibi tok renklerde, arkası cam. En çok dikkat ettiğim nokta Power ve Ses butonları yumuşak basımlı. Ürünü kullanmaya bugün başladım, bakalım ne kadar devam edeceğiz.