silver29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şuan harika yerlerdeyiz sözünüze katılmıyorum kesinlikle harika yerlerde değiliz herkes vergi kaçırma derdinde ben çok duyuyorum adama ticaretin kuralı diye vergi kaçırma dersleri vermeye çalışıyorlar iş kurmak istediğimde hilekar vergi kaçıran biri olacaksın diyorlar herkes birşeyler duyuyor sadece herkes vergisini verirse harika yerlere geleceğimizi düşünüyorum(umuyorum). Yurt dışından Türkiyeye gelen orda doğma büyümeli arkadaşlarımın söyledikleri vergilerin yurt dışındaki vergilerin daha fazla olduğu her anlamda iş veren de hakta ama eflasyon gibi dertleri yok buda bir gerçek
Hocam siz 1 TL nin bile vergisini verse herkes çok güzel yerlere geliriz diye yazınca , bende ( ironi ) yapmıştım zaten 1 TL nin değil neredeyse aldığımız nefesin vergisi verir haldeyiz , vergi sadece vergi dairesine ödenen paralarla alınmıyor hocam , aldigımız ekmekte, içtiğimiz su da her şeyde vergi var , daha nasıl vergi verecek bu insanlar , konuşulacak söylenecek çok şey varda , bosverin umarım geliriz iyi yerlere