bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayda 50bin youtubetan kazanıyon ama 100 lira eğitim seti satıyon. 100 liraya muhtaçın yani. Banka hesabına gir ve yatan 50 bini göster öleyse ama video çekerek.
100₺ liraya muhtaç değilim tabii ki. Sen Ronaldo'ya Futboldan kazandığın para yetmiyor da gidip markalardan sponsor almaya muhtaç mısın diye soruyor musun mesela?
Eğitim satmak piyasadaki en kazançlı pazarlardan bir tanesi. Neden senelerimi verdiğim bilgi birikimimi paraya çevirmeyeyim?

Senin için bu mesaja son yatan YOUTUBE ADSANSE gelirimi ekledim. 18.635₺ sadece Youtube'un kendi reklamlarından elde ettiğim gelir. Bu sektör hakkında çok az bilgisi olan biri bile adsanse geliri 20k ya dayanmış ayda 600k izlenen ve konusu para kazanma olan bir kanalın sponsorlar + satış ortaklıkları sayesinde 50-200k bandında çok rahat gelir elde edebileceğini bilir.
Onların da kanıtını istersen gelir kaynaklarımın tamamını sana ücretsiz olarak göstermem elbette Çok öğrenmek istiyorsan eğitim setimi satın alabilirsin.
https://www.shopier.com/ShowProductN...hp?id=20502465 Yada bu linkten 1000₺'ye yarım saatlik birebir danışmanlık satın alırsın ve bende sana o görüşmede 1 ayda hesabıma yatan tüm gelirleri gösteririm. Eğer 70.000₺'nin altındaysa sana ödediğin danışmanlık ücretinin 5 katını ödemeye razıyım