Burda hocamız öyle diyorda çok yanlış düşünce çünkü ben spora aylık 350 TL veriyordum şimdi bıraktım işim gereği ama hocam o kadar iyiydi ki bibara 1-2 gün sigara içmedim onu bırakın onun sayesinde kahveye gitmedim bir ay boyunca inanın hocam 1250 TL kimse vermez denemesi bedava bende burdayım şunu yaparsanız daha iyi olur ilk ay 500 TL yarı fiyatına 2 ay 1000 TL dersiniz zaten müşteriniz olur eğer güzel program varsa 3. Ay 1250 TL uygulama yapabilirsiniz bu daha makul ama benim 10T param olsun gidip buna 1250 TL vermem görmediğin birine yan yana değilsiniz birde bu kadar para verilmez yav milet geleceği için özel der alıyor bir yerlere varabilmek için o bile daha ucuza hocam iyi düşünün bence direk 1250 TL olursa promosyon olarak insanları mutlu edecek çok şeye ihtiyacınız olur teşekürler.
Dostum zaten durumu olmayan vermez bu iş zevk işi senin düşüncen yanlış asıl adamın saydıklarına bak 1250 tl az git aynı yazılanları paket halinde 10 diyetisyene sor en düşük 5 bin tl para verirsin aylık benim çok var arkadaşım seans başı 1000 tl ödüyorlar

Devir değişti alım gücü azaldı paramız değer kaybetti evde kullanılan internetler zamanında 50-60 tl idi şuan 300 tl bantlarında en az hele bide yüksek hız arıyorsan x.xxx tl yahu 3 - 4 sene önce 2 kişi tatil yapılıyordu antalyada alanyada bodrumda otellerde 3000 tlye şuan 25-30 bın tl yani ne desek az. Ayrıca emin ol ekonomik durumun iyi olsun gerçekten ihtiyacın olursa 1250 değil 12500 tl bile verirsin sağlık hafife alınacak konu değil heleki şişmansan.