Merhaba,
2 Gun once forum uzerinden bir arkadastan CyberGhost vpn satin aldim, ilgili kisinin satis konusunda 1 yillik ve 7 cihazlik oldugu yaziyor, hesabi teslim aldigimda ayni kullanici adi ve sifreyi bir cok kisiye sattigini ve kullanildigini fark ettim, giris yapmak istedigimde cihaz limitine ulasildi uyarisi aliyorum surekli, ben bu vpn i tv de kullanmak icin aldim ve her saat basi log out yapip sistemdeki cihazlari temizlyip tekrar girmemi istiyor, ayni sekilde diger kullanicilarda bunu yaptigindan surekli giris yapmam gerekiyor.
Bu sahsin satis konusunda bu acikca belirtilmiyor, hatta diger vpn servisleri icin ortak kullanim ibaresi var fakat cyberghost icin ortak kullanim ibaresi yok.
kisiye 2 defa yazdim ve verdigi cevap uzgunum sistem boyle, seklinde oldu.
Sahis sorunu gidermeyince sikayet konusu bile acmadim, memniniyetsizligimi -Trade vererek dile getirdim, fakat trade vermem ile silinmesi bir kac saat surdu.
Yonetime sormak istiyorum, verilen hizmetten memnun kalmaz isek -Trade veremezmiyiz? veremiyorsak neden -Trade verme opsiyonu var? verebiliyorsak rizam disinda ve magduriyetim giderilmedigi halde neden siliniyor?
iyi forumlar.