R10 üzerinden işlemleri yapıyorsam sıkıntı olmuyor. Genelde önce ödeme alıp sonra gerekli şeyleri gönderiyorum. Eğer alıcı taraf isem önce karşı tarafın hesabının güvenliğini kontrol ediyorum. Hesabında sorun yoksa ödemeyi yapıyorum. Forum dışından iletişim kurduğumda ise forumda kayıt olduğu isim ile ödeme yapacağım isimi karşılaştırırım farklı isim ise ödeme yapmıyorum. Örnek verirsem dün kerembeyonline isimli üyenin n11 uçuç konusunu görüp kendisiyle iletişime geçtim. Fiyatta anlaştık. Önce ödeme istedi ben de iban ya da papara istedim. Attığı bilgilerle foruma kayıt olduğu isim tutmuyordu. Ayrıca iletişime geçtiğim kişi şüpheli davranışlar sergiliyordu. Ben de durumdan şüphelenip konuyu rapor edip detaylı şekilde açıkladım. Hatta raporu okuyan moderatörün iletişime geçmesi halinde kanıtları atacağımı söyledim. Fakat rapor okundu mu ? Loglar kontrol edildi mi ? Bilmiyorum. Sonuca gelirsek ilgili üye hakkında açılan 2 şikayet konusu var. Şahsi fikrim raporların yeteri kadar ciddiye alınmadığını düşünüyorum.