AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 home kullanıyorum bencede stabil değil sürekli güncelleme geliyor ve güncelleme yapılamadı diye uyarı alıyorum.
Hocam sürekli güncelleme gelmesinde garip bir durum yok gelmezse anormal olur asıl.. IOS'a güncelleme gelmiyor mu sanıyorsunuz sadece 7-8-9-10 diye major reelase mi çıkarıyorlar? Yada androide veya nvidia'da haftada bir bilemedin ayda bir güncelleme yayınlıyor.. Ha güncelleme yapılamadı hatası alıyorsanız ya lisansınızla ilgii sıkıntınız vardır ya cihazınızla.. Bu işletim sistemini bozuk yapmazki..

DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum! Windows 11 şu ana kadar kullandığım en temiz, optimize işletim sistemi. Ama benim anlam veremediğim daha çıkalı iki yıl oldu, yalandır değil mi W12 gelmesin lütfen. Gerek yok. 10-11 arası 6 yıl geçmiş, 2 yıl bile geçmeden olabilir mi ki böyle bir şey.
Tamamen söylenti hocam bir screenshot'tan öteye hiçbir veri yok elde.. Ki o ekran görüntüsüde her ne kadar net win11'e ait olmasada bir iki ufak arayüz değişimi dışında birşey göstermiyor.. Win12 gelse bile ki ben yakın zamanda zannetmiyorum win11 mimarisine update gibi olacaktır. Artı Windows Insider'da da win12'ye dair tek kelime yok.. Insider'lar en az 6 ay 1 yıl denemeden windows sürüm çıkardığını görmedim ben hiç..