Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda yani 16 Eylül 2022'de Turkcell Superonline iki milyonuncu fiber müşterisini kutlamak için herkese bir haftasonuna özel ücretsiz 1000 mbit internet hediye etmişti.. O haftasonu bende test etmiş ve 950-990 mbit arasında değerleri görmüştüm.. Son müşteri temsilciliğini aradım dedim 1000 mbite geçmek istiyorum altyapınız desteklemiyor dediler.. Lan nasıl desteklemiyor kullanıyorum şuan işte Ama gelde laf anlat bu süper zekalara.. Neden çünkü hat sağlayan santral 1000 mbit verebiliyor ama bu süper zekaların önündeki ekranlarda santral eski teknoloji 100 mbit üstünde bağlantı vermiyor diyor.. Anlayacağınız Türkiye'nin en büyük servis sağlayıcılarından birisi ama kendi servislerinden haberleri yok.. Ben bu konuda Twitter'da da yazdım mesela ama sonuç değilmedi kontrol ettiler ve aynı şeyi söylediler yersen yani...

Aradan birkaç ay geçti ve yerel Turkcell Superonline bayisinin elemanları kapıyı çaldı.. Amaç kapı kapı dolaşıp Superonline'lı olmayanları dahil etmek ama zaten müşteri iseniz de göstermelik bir sıkıntınız var mı diye soruyorlardı işte.. Bende bu durumu anlattım.. O arkadaş telefonumu aldı bana da telefonunu verdi ve bir iki gün sonra bana telefon açıp abi sen zaten abone olduğun için birşey yapamıyorum taahhütün bitince yenileme beni ara halledelim dedi.. Bende Ok dedim.. Birkaç saat önce Turkcell Superonline müşteri hizmetleri beni aradı ve taahhütünüz bitiyor yenileyelim vs işte biliyorsunuz. Ben sizi ararım diyip kapattım ve yerel bayideki arkadaşı tekrar aradım.. Çok hızlı bir şekilde yeni abonelik kaydınız başlattı.. 1000 mbit olarak alamadım ama en azından 500 mbit almayı başardım

Ayda 530 TL...