orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yorumları görünce çok mutlu oldum. İnanın konu açmaya korkuyorum. Ya yanlış anlıyorlar ya farklı yöne çekiyorlar…
Ben öğrenciyken burada 100 kelimesi 2₺’ye de makale sattım. İnanın o 2₺ bana zevk veriyordu. Bugün bir öğrenci kardeşime 10₺’ye iş paslarken üstüne 5₺ de ben koyup rencide olmasın diye iş veriyorum. Durum böyleyken ben 6 liraya 7 liraya nasıl makale yazabilirim ki?

Çok sağ olun destekleriniz ve yorumlarınız için.
Bundan 10 sene öncesi ve daha öncesi makale ve tanıtım yazısı yazardım. O zamanlar r10 ailesi çok sağ olsun, beğendiler ve ekmeğimizi kazanma konusunda vesile olmuşlardı. Şimdi konumu bulamadım silinmiş sanırım.

editörlük. kısmında kaç sene önce paylaştığım rakamlara bak, ortalama hesap yap işte ve o zamanlar bu işin hakkı bu değil deyip daha fazla ücret vermek isteyen gönlü güzel insanlarda vardı. Sonra ne olduysa sektörden uzak kaldık ama hep takip ettim fiyatları vs. Gerçekten binlerce makale yazdıkça en son insan olduğumuz için insan kelime üretmekte güçlük çekiyor, değişik duygu karmaşasına giriyor ve finale baktığında bu işin hakkı bu mudur diyorsun. Yani size katılıyorum.

Bu yazdıklarımı yazarken alıcı kısımda düşünüyorum empati yapıyorum ama neresinden bakılırsa bakılsın konu haklı.

Dipnot: iTraderimin çoğu makale ve tanıtım yazısıyla alakadardır zaten. İlk itraderden itibaren incelenebilir. -mobil olduğum için yazım hataları için üzgünüm.-