Forumda birçok kişiye hakkımızda yazısı ve sektörel makale yazısı hizmeti verdim. Özellikle hakkımızda yazısı hizmetimi 100 kelime 60₺ ücretlendirme ile veriyorum. Özel bir müşteri kitlesi var bu yazıların yani. Bu yazılardan doğan referansla iş vermek isteyen ve taban fiyattan teklif ileten kişiler olabiliyor.

Bu durum elbette tercih meselesi, taban fiyattan da yazan çok arkadaşımız var. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ciddi manada 6₺-7₺ gibi ücretlere artık bu işin organik ve emek verilerek yapılabileceğini sanmıyorum… Bu tarz işleri genellikle öğrenci platformumuzdaki kardeşlerimize paslıyoruz. Bir nevi eğitim giderlerini karşılıyorlar.

300 kelime bir makale yazıyorsunuz ve bunun karşılığı sadece 18₺ oluyor, eğer gerçekten emek veriyorsak ben emeğime ve genç kardeşlerimin de emeğine acırım açık konuşmak gerekirse. Özellikle güncel durumda bunun önüne geçebilmek adına ya taban fiyat yükselmeli ya da gerçekten yapay zeka ve emek verilen yazı arasındaki kalite farkına hizmet alıcılar da artık varmalıdır.