Öncelikle merhaba arkadaşlar r10'da üye olan her arkadaşın fikrine ve zekasına güvenirim bu yüzden artık düşünmekten bunaldığım bu konuyu sizlerle paylaşıyorum.
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır sektör araştırıyorum, reklam olarak sorunumuz yok facebook eşikli reklamla uğraşıyoruz bilenler bilir iyi para vermeden reklam çıkıyoruz şuan satış yapıyorum ama yaptığım her satış geçici işler kalıcı hiç bir işle uğraşmıyorum.
Kalıcı bir sektör arıyorum kendime kendi markamı oluşturayım imalathanesini kurayım üreteyim ve ömür boyu benim olsun bu sektör bunun derdindeyim . Araştırma yaparken rattan mobilya imalatı ve satışının iyi olduğunu gördüm araştırdım fakat sektörde hep el işçiliği olduğu için örme v.s. çok zahmetli olduğunu gördüm vazgeçtim. Uv baskı makinesi alayım mobilya sektörüne gireyim hem masa üreteyim güzel baskılarla hemde perakende internetten satış yapayım bunun yanında baskılı tablolarda satarım dedim oda sürekli acabaları kafamda oluşturdu bir türlü işin içinden çıkamadım sizlerden öneriler için açığım hem imalatını yapabileceğim hemde satışını internetten yapabileceğim beni tatmin edecek bir sektör arıyorum fikriniz varsa öğrenmek isterim.