kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleyküm selam hocam, şu an için araç piyasasının durulduğunu söyleyenler ve fiyatların düştüğünü söyleyenler var ancak teknolojik ürünlerin hiçbir zaman ucuzladığını görmedim. Yani bugün ne alsanız kârdasınız.

Bu arada benim kullanım alanım sizinkiyle aynı, bende 8 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum (i5 u işlemci) ve dediğiniz gibi aynı marka modellerden bende uzak duruyorum. Size yanıt veriyorum ama bende konuyu takipteyim.

* Laptop almak için en ideal (yakın) vakit ne zaman?
Alabildiğiniz en kısa zaman.

* F/p için hangi marka veya seri önerirsiniz?
Asus Rog Strix

* Şuan için laptopta tavsiye ettiğiniz makul bir işlemci ve ekran kartı var mı?
Ekran kartı için RTX serisi tavsiye ederim ama watt değeri önemli.

* vade farksız daha yüksek taksit ile nereden alabilirim? 12 taksit vade farksız imkan olursa bütçem 35-40 bin civarında olur çünkü. Vade farksız olması önemli. Üzerine havadan 10 bin TL ödemek istemem
Trendyol vade farksız 6 taksit yapıyor ama vade farksız 12 ay taksit biraz zor gibi.
Bazen 2-3 bin indirim oluyor hocam, yani yıllarıdır bakıyorum zaman zaman ben öyle hatırlıyorum. Bazen de kısa bir süre fiyatlar artıyor. Öyle bir dönemde miyiz diye merak ettim.

miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 ay faizsiz taksiti amazondan yapabilirsiniz ben geçen ay 8.500TL'ye hp 15s laptopunu aldım üstüne 500tl ye 8gb daha ram aldım 16gb ram etti pc şuan çok iyi 9k ya gelmiş oldu ve 9 k ya bu pc yi şuan alamazsınız maalesef işlemcide gayet güzel ben memnunum aktif olarak kullanıyorum 1.5kg bile değil çok hafif ve baya sevdim ets2 valo gibi oyunlarıda oynuyor bu arada
Hayırlı olsun hocam. Kullanım durumuna göre değişiyor hocam. Ağır işlerde kullanmak için yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum. O yüzden güçlü bir bilgisayar lazım ve özellikle uzun yıllar kullanmayı planladığım için.