Vatan bilgisayar 6 aylık normal fiyatından taksit yapıyor. Mağazadan. I5 12 veya 13. Nesil en kötü 3060 ekran kartlı laptop alın.
6 taksit çok düşük hocam. Trendyolda filan da öyle. O fiyata iyi bir şey bulamadım. İhtiyacımı uzun yıllar karşılamaz gibi.
Valla ben de çok araştırdım. Teknosaya gittim.
Megabook T1 aldım. Çok memnun kaldım. Taksitle birlikte aldım. Kaskoda yaptılar, indirimde.
Ben buraya konu açtığımda sadece googleye girip bir kaç işlem yapacağım 3-4-5 bin TL'lik laptop bakıyorum diye sordum ama iş görmez dediler o laptoplar en mantıklı hareket gittim sıfır dediğim gibi teknosadan aldım. Bir araştırın taksitle o şekilde alınabilir.
Ben aldım üstüne 4-5 bin TL zam gelmiş cihaza.

Yani ne kadar erken aldınız, o kadar iyi yapmış oluyorsunuz şuanda.
Günlük kullanım için çeşit çok hocam da. Bana biraz güçlü cihaz lazım. Onlar da çok pahalı. Alınabilecek en f/p cihazı arıyorum.
Hocam enflasyon olan bir ülkede her şey her zaman alınmalı.
Bu soruyu ne zaman sorarsanız sorun fiyatlar hep arttığı için cevap alınmamalı olacaktır.
Evet 3-5 ay önce daha uygundu bugün alacağınız bir laptop 3-5 ay sonra daha pahalı olacaktır.
Pandemiden beri bu durum böyle
Öyle hocam da zaman zaman indirimler geliyor ya. Türkiyedeki indirimler sahte indirim ama yabancılarda black friday indirimleri filan oluyor diye dedim. Hani beklesem indirime denk gelebilir miyim bir iki ay içinde diye.
dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda...

Unutulmaz zamanlar hocam. Fiyat algımız bundan sonra bozulmaya başladı zaten