Ben de gördüm sabah çok üzüldüm yani şu hayatta tutunacak hiç bir şeyimiz kalmadı. Sürekli darbe üstüne darbe yiyoruz şuan da ekonomik olarak ve toplum olarak kötüye gidiyoruz birde üstüne doğal afetler. Allahin gücüne gitmesin bunlar sadece bizi yok eder ve düşmanlarımızı sevindirir. Insallah tez zamanda felaketler üstümüzden kalkar. Şuan yine bi mülteci krizi yine bi din krizi insanlar hep şikayet ediyor evet şikayet edecek çok şey var ama Vallahi dünyanın daha beter halleri de var keşke şükretsek artık. Insanlar bu denli dinle alay edip şikayet etmeye devam ederse halimiz berbat olur. Artik birinin dur demesi lazım. Şikayet derdi ziyadelestirir şükür ise nimeti. Adetullah yani Allahin koyduğu kaideleri ecnebi veya Müslüman ayırt etmiyor. Bir yanlışı doğru bir insan yapsa da yanlış bir insan yapsana o yanlıştır. Nasil yağmur da şemsiye acmazsan ıslanırsın şikayet edersen dertler yağmur gibi yağar. Büyüklere hürmeti kesmek belaları üstünüze yağmur gibi yağdırır. Emekliye yapılan zulüm bizi felakete götürür. Hic kimse daha da mı demesin yani tarihte ne olaylar olmuş Vatikqn da kedilerin katledilmesi Avrupa nüfusunu ortadan kaldırmış. Şimdi bu işin şakası var mı? Bizi ancak inandığımız değerlerimiz koruyabilir yani doğru insan olursak Allah koruyabilir. Endişe ve kaygılarımız çoğaldıkça gayretimiz de çoğalmalı biz gerçekten çok şeyi ziyan ediyoruz. Bu tavrımız doğru değil demek ki. Sızlanmadan şekva etmeden herseyin ondan geldiğini bilerek birirleri yanlış yapsa da bu yanlış demek zorundayız. Burada herkesin aklı başında birileri yaygara çıkarırken birileri sorumluluk almalı dicegim bu... Birde şu var şikayet etmek neyi değiştiriyor hiçbir şeyi ya zaten bilen biliyor kimse sağır kör değil.. Ama hiç kimse bir sorumluluk almıyor. Bir hatayı düzeltmeye çalışmıyor. Bakıyoruz adamlar bize hayvana yedirilmeyeck necis şeyleri yediriyor git snir krizi geçir sen utanmıyor musun de. Ama bunu kimse yapmıyor ondan da mı korkuyorsun bre gafil. Al onu at kafasına ya ben artık kendimize hayret ediyorum.