Naçizane bir tavsiye bulunmak istiyorum. Bunu neden İngilizce yapmıyorsunuz? Ben web kısmında benzer işler yapıyorum ama bunları İngilizce yapıyorum. Çünkü 100₺ ile 100$ kazanmanın zorluğu neredeyse aynı. Amerikalı mobilya firmalarından ciddi ödemeler alıyorum.
Merhabalar çok teşekkür ederim. Türkçe ile yine kitle olarak da ülkemiz sınırları adına denemeler yapıyorum. Yani yerli kitle üzerinden algoritma ile alacağım çıktı benim için çok önemli. Ana işim bu değil. Zaten merak ettiğim cevapları alınca da hesap milyon erişim alsa da makul fiyatlara satmayı tercih ediyorum. Hem de belirttiğiniz 100 dolar tutara bile değil
Bugün de sattım hatta.
Öneriniz çok değerli. Tam olarak anlamadım fakat. Sanırım siz web sitesi kuruyorsunuz. Bunu sosyal medya adına nasıl yapmamızı önerirsiniz? Yani ana işim olsa bunun için belli başlı network edinip veya önereceğiniz mecralarda yapmayı seçerim ama dediğim gibi ekstra bir efor isteyebilir. Eğer bu hesabı geliştirip satmak benim tek işim olsaydı muhakkak daha karlıydı
Yine de detay verirseniz başka arkadaşlarımız için de yol gösterici olabilir. 🙏🏻 Değer kattınız yorumunuzla, sağ olun