Herkese mutlu akşamlar. Bu tarz çok fazla hesap sattım. Ticaret puanlarımda da bulabilirsiniz. Yine bir hesapla karşınızdayım arkadaşlar. Düzenli paylaşım yapamadığımdan ve hesapla ilgili testler sona erdiğinden satışa çıkardım. 🙂

Tüyo konularımda yorum örneği verdiğim hesaplardan biri de buydu. Takip eden arkadaşlar muhakkak hatırlayacaktır.

Aşağıdaki ss’ler hesapla ilgili zaten bilgi vermektedir. Son bir aylık erişimi 926.820’dir. İstatistik detaylarında da bunun 0 reklamla tamamen organik edinildiği yer almakta.

Hesap Adı: PM
Takipçi Sayısı: 3373
Mail Durumu: Kurucu maille yani ilk mailiyle verilecektir.
Fiyat: Hesap için 900₺ istiyorum. Adı, logosu ve paylaşımlarıyla gerçekten kaliteli bir hesap. Ciddi alıcı arkadaşla yine detaylıca konuşacağız ve ona ne yapması gerektiğini anlatacağım.

Not: Hesap futbol kategorisindedir. Fiyatı, detayları zaten burada yazıyor. İstediğiniz ss’i yine atabilirim. Futbol videoları paylaşıyorum. Herhangi bir takım değil, genel olarak şut vs videoları var. Telif durumu söz konusu değil. Hesabın 20.000’i aşan like alan gönderileri ve milyon erişimi açan yine gönderileri mevcut.

-Düşündüğüm gibi değil, ben takım hesabı sandım, biraz daha düşüneyim diyecek olan; tabiri caizse meraktan yazacak olan arkadaşlar lütfen yazmayınız. Son zamanlarda çok fazla oluyor bu. Hepimizin zamanı değerli. Dileyen arkadaşlara son bildirimleri de atacagım.