Bilmiyorum konuyu binlerce kişi okudu ve tek siz bu şekilde inançsızlara bir imkan sunduğumu ve saygısızlık yaptığımı anladınız. Olabilir edebiyatı ve Türkçeyi çok iyi kullanamıyorum doğrudur. Yanlış anlaşılmaya müsaitlik bırakmışımdır.
Konumda ki tek amaç inançlı arkadaşlara bir bağımlılığınız varsa namaz ile bırakabilirsinizi anlatmaktı. Ben kurtuldum ve yazılan yorumlara göre vesile olduğumuz insanlarda oldu.
İlk başta yazdığım cümlenin de amacı, inançsız arkadaşlarda yalandır demesin diye bir benzetme yaptım. Ve işe yaradı agnostik, deist veya ateist inanlarda bunun mümkün olabileceğini bunun yerine; kız arkadaş, meditasyon, yoganın da işe yarayacağını söylediler.
Evet tüm yorumları okudum, iyi niyetinizden şüphe etmedim zaten ve güzel bir şey istediğinizi, insanlara namaz kılmanın kendi üzerinizde olumlu etkileri olduğunu, konuyu gören inananlarında bu yol ile huzura erişebileceğinden ve kötü alışkanlıklarından kurtulabileceğinden bahsetmek istediniz, doğru anladım değil mi? Buraya kadar herhangi bir kelimem oldu mu peki? Faydasını gören çok kişi tanıdım zaten ruhen kendini çok huzurlu ve dinç hisseden tanıdıklarım var söylediklerinize de yalan demedim. Hee bana göre plasebo etkisidir veya meditasyon türevidir orası bambaşka ama bu düşünce de faydasını değiştirmez. Amacınız inananlara hitap ise öyle yapın, inançsız kelimesini kullanmayın ki karşı mahalleye laf attı diyenler olmasın
Konuyu kaç kişi okudu ne anladı gerçekten ilgilenmiyorum, yanlış anlamayın ama KABAK gibi yazmışsınız rehabilitesini boşluk hissini vs. yani uydurmuyorum orada yazıyor, gördüğümü de inkar mı edeyim? Siz yazdığınızı mı inkar ediyorsunuz yoksa? Kimse öyle anlamadı bir ben yamuk muyum onu mu ima ediyorsunuz? Binlerce kişi okudu öyle anlamadı, ben öyle anladım o zaman hata bende mi yani? Bold olarak işaretledim ve bunu siz yazdınız, rica ediyorum uzatmayalım. Belki bir müsibet bin nasihatten iyidir derler, oradaki müsibet ben olayım hiç sorun değil, yeter ki bu konuda biraz daha dikkat ediniz, inanmayanların yazdıklarınızdan kırılabileceğini düşününüz yeter. ( eğer kimse anlamadı kabahat sizde der gibi bir alıntı daha yapmayacaksanız tekrar yazıp rahatsız etmeyeceğim bilginiz olsun. )