Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni yanlış anladınız. Herhangi bir sorunum yok, güzel bir ailede büyüdüm ben cevremdekileri, cevremdekiler de beni sever. Normal biriyim yani. Benim ülkeme gelip zarar veren, insanımı yaralayan millete ben merhamet etmem. Deprem mi olmuş orada? Beni ilgilendirmez ne halleri varsa görsünler. Sen 6 şubatta deprem zamanı mağazaları yağmalaya, 11 yaşında masum bir çocuğun gözünü kör et, zararsız bir kıza park ortasında te... et. Ondan sonra bahane diyince ben suçlu olayım. Oh ne ala! Sen benim merhametimi sorgulayamazsın. Ama ben seninkini sorgularım. Çünkü ben o organizmalara karşı bir nefret içindeyim, yaptıklarını unutmadım ve intikam istiyorum. Ama sen çok kolay unutmuşsun. Masum, hayalleri olan ve ülkeye katkı sağlayacak gençlerin ölümüne göz yumuyorsun. Hangimiz merhametli!
şimdi bu yazdıklarını şu an orada deprem de ölenler mi yapmış ?
akşamları biraz haber izlersen aslında insanların ne kadar cani olduklarını hatta kanallar dışına çıkarsan yakın zamanda ülkemizde türk kimlikli olan ve mültecilerin eşlerine kocalarının yanında tecavüz eden türk demeye utandığım mahlukların haberlerini mutlaka görmüşsündür araştırarak çok daha beterlerini görebilirsin. daha dün otobüste bir bayana akla zarar tacizde bulunan yine türk asıllı bu ülkenin vatandaşını çok net görebilirsin.
şimdi bu toplum tacizci mi tecavüzcü mü ?
-asla
demek ki neymiş suç kişiselmiş ve toplum geneline yansıtılamazmış.
3 dengesiz avm yağmaladı diye tüm ülke hırsız olmaz.
adalet hak hukuk suçluyu değil sonuna kadar masumiyeti aramaktan geçer.
kimse senin merhametini sorgulamıyor kimsenin umrunda de değil açıkcası. bence sen de kendi sınırlarında eleştirine devam et . senin de kimsenin merhametini sorgulamak haddin değil.