Avengers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne sinirleniyorsun hocam fiyat konusunda bilgimiz olsa sormazdık sadece aklımdan geçen bu dedim gerekçesini anlattım.

Şuan aynı laptopu alayım desem 24 bin tl vermem gerekecek upgradesi de ayrı ücret tabii 3060 lığın markası nedir acer mi?
Victus, sinirlenmelik bir durum yok hocam. Forumda çok var üretimi durmuş sistemin fiyatını vatanda 50 bin görüp 40 bin isteyen bir bakıyorsun 25 bine 2 katı performanslısı sıfır alınıyor. Gidip kimse vatan fiyatını referans almamalı + üretimi olmayan sağda solda birilerinin elinde kalmış sistemlerin fiyatlarını referans almak çok saçma.

Amazon satar, hepsiburada satar anlarım fiyatı referans alırsın ama bakıyorsun xxx ticaret satıyor çünkü büyükler üretimi varsa alır satar cihazı.

Forumda mesela 4 yıllık monster cihazı 40 bine satmaya çalışan bir üye var, 40 bine 4070 li alıyorsun arkadaşın cihazı 3 e katlıyor + sıfır. Böyle saçma ilanları görünce çıldırıyorum burayı sarı site gibi sandıkları için. Elbette gidip yorum atıyorsun pişkinler ilan baltalama diye şikayet ediyor hemen.