brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak yukarda yazdiklarimin aksi bir tane nokta varsa ciksin birisi desinki yanlistir birakin bu klavyenin tuslarina basarak erkeklik muslumanlik yapmayi muslumanlarin muslumanligin en buyuk dusmani senin kafa yapina sahip cahil kisiler yuzunden bu haldeyiz senin veya sizin hic israilli birisiyle veya onlarla alakali bildigin yok mu ? Onlardaki Saymakla bitmez diyorum ki onlardan daha iyisini yapamadigin surece hic bir seyi kazanamazsin olen kisilere senin gibilerden daha cok uzuldugum icin kimseden cekinmeden soyluyorum cahil tayfanin da bilmesi ogrenmesi lazim var mi icimizde diyebilecek olan ciksin desin bak yine yaziyorum hic bir savasi veya yarisi bu kafa yapisiyla kazanamazsin ... anlayacagini ummuyorum cunku sende bu kapasiteyi gormuyorum dusmanligim yok benim soydaslarim zulum altindayken hic din kardesligini gormedigim toplum icin dokecek goz yasim yok bu diger tarafa hayranlik degildir kaldiki onlar amca cocuklari yeni degil onlarca senelerdir aynilar sana sabahlara kadar yazsam anlamazsin bosa vaktimi harcayamam sunu artik ogrenmemiz lazim ne zaman onlardan daha iyilerini yapariz iste o zaman kazaniriz bu benim savasim benim kavgam degil benim soydasim benim yurttasima uzulmeyen onun acisini paylasmayan hic bir toplum veya insana uzulmeyecegim .

Cahil mi? Ben mi? Günün ikinci komedisi oldu bu

Neyse bana cahil diyen biriyle çok fazla vakit kaybetmeme gerek yok.
Lütfen önce yazmayı öğrenin ve gidip başka yerde ağlayın.
Soydaş, zulüm kelimeleri kullanmış bir de Vay arkadaş neler göreceğiz.
Dünyayı kirleten siyonizm lağımından gelen riyakar hümanist çığlıklarınızla bu postu kirletmeyin bari. Dünyayı yeterince kirletiyorsunuz.
Sizin hakkınızda farklı bir teorim de var ama yeterince vakit kaybettim sizinle. Ne olduğunuzu çok iyi anladım. Kelimeleriniz ele verdi sizi Ah sizi gidi uşaklar sizi

Lütfen kelimesinden anlıyorsanız, terkedin burayı.
İkiyüzlülüğü daha fazla kimsenin tahammül edebileceğini düşünmüyorum.