OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkasına yazdığım bir alıntıya cevap vererek konuşmada 3. kişi olmanız hoş değil zira 3.kişi için atalarımız çok güzel şeyler demişler.
Son olmak kaydıyla sana şöyle diyeyim Özür dilerim konu bütünlüğüne bakabilecek durumda olmadığını anlayamadım.
Konu benim için kapandı zira boş vaktim yok sana kolay gelsin
Bir üst mesajda bahsettiğin akıl yaşı durumu sanırım burada devreye giriyor. Başkasından alıntıladığın mesajında üçüncü kişiden bahsediyorsan atalarımızın bahsettiği şeyde sana geliyor sanırım. Konunun senin için kapanmış olması güzel. Sen şimdi boyalarını al ve palyaçoluğa devam et

DogukanX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar savunduğun filistinin ulusal parlamentolarda Türkiye'yi nasıl karaladığını ve hakkında neler söylediğini biliyor musun? Şu an da huzuru bozan hamas hükümeti değil mi? Ecdadımızı zamanın da ingiliz sözüne güvenerek sırtından vurmadı mı? Hala gelip burada boş boş savunuyorsun, madem bu kadar yapıcı düşünüyorsun yıllardır var olan Doğu Türkistan sorununu dile getirmekten niye geri kalıyoruz? Çin ile ilişkileri geliştirmek için kandaşlarımızı yok sayıyoruz? Önce benim kanımdan olana bakarım, sonra benim ecdadımı sırtından vuran ve ulusal parlamentolarda Türkiye'yi karalayan ve hakkında negatif konuşan ülkeleri gerek duyarsam savunurum. Kaldı ki habersizce roketler yağdıran bir ülkeyi savunacak değilim.
Filistin bilmem ne parlementosunun ne dediği umurunda değil.
Ben Hamas'ın ve mazlum Filistin halkının muzeffer olmasını istiyorum.
Bu sizleri neden bu kadar çok rahatsız ediyor anlamıyorum.