bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fransiz diplomasi ekolününün etkisi olsa gerek acayip bir lobiniz var ama bizden de oyunu kuralına göre oynayacak başkan ve yönetim gelecek elbette. Meydan boş kalmaz. Tam çıkarcı gs taraftarı görüşü bunlar. gs neden tepki göstersin veya çomak soksun tabi, istediği düzende işini görüyor, elemanının bugün badem bıyıklı yarın cumhuriyet düşmanı öteki gün başka bir türden devlet düşmanı yaratık olması gs yi ilgilendirmez, Beşiktaş'a yıllardir senin yaşın yetmez hatırlamazsın Koç grubu Rahmi Koç nedeniyle sponsor zaten. Yani fb nin ali koçun parası değil para, babası Rahmi Koç'un parası. Ali koçun varlık sebebi Rahmi Koç. Siz önce bu sene sözde sponsorlarla yaptığınız transferleri açıklayın, baska ülkede olsa ligden düşürürlerdi ama elemaniniz başkandi değil mi? dokunurmu size hiç. Yani bu kadar açıkça milyonlarca taraftarı olan Beşiktaşa düşmanlık yapanda akıl yoktur, bunların hesabı er geç sorulur.
Senin isteğin birazda bizi kayırsınlar kafası. Yoksa kayırmaya karşı değilsiniz belliki. Yok Fransız diplomasisiymiş yok cartmuş curtmuş. Benim körü körüne savunduğum bir kişi takımda yoktur. İşini iyi yaparsa destekler yapmazsa yallah der geçerim, klüp kişilerin üstündedir. *** attığınız takım en kötü durumda tak diye başkanını değişebiliyor ligde bu kafada başka hangi takım var. Birde Rahmi koç kısımlarına girmişsiniz. Aynen sırf beşiktaşlı diye dünyanın sonuna kadar sponsor olacak zaten size başka hiçbir çıkarı yok. Başkanının ağzından bir tane olumsuz söz çıkmıyor sana saydıklarım hakkında. Nasılsa para veriyor tabi. Hoş aynı kafa sizde de var gerçi. Sözde sponsorlarla yapılan fb transferlerini ağzınıza alamıyorsunuz. Ha ben peşinen söyleyeyim buna karşıda değilim mevcut kurda takımların elinden ancak bunlar geliyor. Ama ikiyüzlülükle birini görüp birini görmezden gelmiyorum. Çıkıp başkanınız paramız yok transfere bütçe ayıramayız der ama bir bakmışsın hoop taraftara hava atıcam diye karşı takımın oyuncusu alır. Bu da ayrı bir gülünç gerçi. Neyse size fazlaca cevap verdim lig kalitesi belli, içindeki hakemlerin çürümüşlüğü belli. Tavsiyem ayrıcalık değilde adalet isteyin.

Edit şunuda ekliyimde sonra Beşiktaş düşmanı ilan edilmeyeyim tekrar 😂 Beşiktaş'a karşı en ufak düşmanlığım da yoktur. Benim sorunum iki yüzlü holiganların Twitterdan ordan burdan gaza gelmeleri.