Ya yürüyün gidin ya.
Hamas sivilleri öldürmüş ?
Annesinin sütünü emen bebeklerimi öldürmüş ? Yoksa kucağında yavrusunu korumaya çalışan babalarını öldürmüş ?
İşgal altındaki toprakları korumak ne zamandan beri terörizm olmuş ?
Ayrıca daha önce sordum yine soruyorum.
Kime göre terörist neye göre terörist.
Size ve Amerika'ya göre Hamas terörist olabilir ama Filistin halkı ve Türkiye Cumhuriyeti devletine göre terörist falan değil. Hamas lideri defalarca Türkiye'ye resmi olarak gelmiştir.
Hamas Filistin'de meşru seçilmiş bir partidir. İsrail kabul etmiyor diye bu onların meşruiyetini engellemez.
NOT OLARAK BELİRTMEK İSTİYORUM. İYİCE ANLAYIN DŞYE UYARIYI BÜYÜK YAZIYIRUM.
Ben savunmuyorum ama ABD ypg'yi ve sözde Suriye bilmem ne gücü SDG dedikleri örgütü silahlandırıp beraber askeri işbirliği yapıyorlar.
Bize göre terörist olan YPG ve sdg size göre nedir acaba ?
O bakımdan son mesajım.
Terörist ve terör örgütleri görecelidir. Siz sırf müslüman veya Arap diye birilerini karalayabilirsiniz ama bu sizin kara düşünceniz olur.
Hamas Bir Kurtuluş Örgütüdür.
Bu kadar savunduğun filistinin ulusal parlamentolarda Türkiye'yi nasıl karaladığını ve hakkında neler söylediğini biliyor musun? Şu an da huzuru bozan hamas hükümeti değil mi? Ecdadımızı zamanın da ingiliz sözüne güvenerek sırtından vurmadı mı? Hala gelip burada boş boş savunuyorsun, madem bu kadar yapıcı düşünüyorsun yıllardır var olan Doğu Türkistan sorununu dile getirmekten niye geri kalıyoruz? Çin ile ilişkileri geliştirmek için kandaşlarımızı yok sayıyoruz? Önce benim kanımdan olana bakarım, sonra benim ecdadımı sırtından vuran ve ulusal parlamentolarda Türkiye'yi karalayan ve hakkında negatif konuşan ülkeleri gerek duyarsam savunurum. Kaldı ki habersizce roketler yağdıran bir ülkeyi savunacak değilim.