Merhabalar
Web sitesinde stabil olarak yaptığımız işleri otomatik olarak yapacak bir bot yazdırmak istiyorum.
Tecrübeli ve bu konuda ticaret puanı fazla olan arkadaşlar iletişime geçmesi rica olunur.
Konu altına ilgilenenmek isteyen arkadaşlar ilgili konusu var ise konu linkini yok ise mesaj bırakmaları yeterli olacaktır.
Bildiğiniz güvendiğiniz aklınıza gelen bir uzman var ise ismini konuya bırakanlara şimdiden teşekkür ederim.
Uygun görülen kişilere ulaşılıp detaylı bilgi verilecek kabul ettikleri taktirde yapılan işlem uzaktan bağlanılarak botun nerede ne yapması gerektiği anlatılacaktır.
Yapılacak işin iki taraf içinde şeffafiığı önemli bir konudur.
Bu işte Sabit bir ücret olmadığından sizden gelen fiyat teklifleri ve görüşme değerlendirilip iş verilecektir.
Anlaşılan ücret iş teslimi sonrası yapılacaktır.
Ücret almadan işe başlamam diyen arkadaşlar boşa yazmasın.
İki taraflıda güvenceye alan uygulama ve düşünceye açığız.

Piyasadaki hazır botlar ve bot platforları yada eklentileri işimi görmemektedir.

Ben vaktimi ve emeğimi nasıl değerli görüyor isem karşı tarafında vakti ve emeği benim için o kadar değerlidir. Bu anlayışı karşı tarafrada görmek benim için öncelik sebebidir.

Yapılan iş tam istenildiği gibi teslim edildiğinde bir çok botada ihtiyaç duyulacak olup, öncelik bu botu yapan kişi olacaktır.