bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden geçelim? Geçmişi şaibeli elemanınızın ne işi var bu görevde ve gs taraftarı olarak neden en ufak bir eleştiri yapmıyorsunuz? Yoksa ortak noktalarınızdan birisi bu mu? Erden neden hala belgeleri açıklamadı? Halen bekliyoruz açıklamasını. Anç başkan ve yönetim basiretsiz ve etkisiz bir anlayışa sahip zaten yukarıda yazdim yoksa elemanınızın parmağını kırıp monte ederlerdi biryerine, zaten o koltukta 1 dakika duramazdı. Federasyonundan, hakemlere, yayıncı kuruluşun görüntüleri kasıtlı olarak verip vermemesine kadar kadar şaibeli bir lig yaşanıyor, çok açık, açıkça bir kayırma var. Eleman gelmiş lige, milli takıma, Türk futbolunun içine etmiş halen sarı kızlar olarak fb gs penaltı muhabbeti yapıyorsunuz.
Geçmişi şaibeli elemana devlet el atar. Devletin el atmadığı işe gs mi el atacak. Tff koltuklarında demirörenin oturduğu zamanlarıda biliyoruz, içinizden çıkan şaibeli olanlarıda. Bütün lig kirli biz tek siz temizsiniz sanki. Twitterdan ordan burdan gaz alıp tepki göstermekle olmuyor bu işler. Kayırma var diyorsun, parasını aldığın klübe yapılan kayırlamalara sesin çıkmıyor. Diyorum sana federasyon başkanı gsliyse nasıl bunlar oluyor. Hala diyorum boş işler. Diğer takımlar kayrıldığı için başarısısız diyorsan, avrupada köy takımdan 10 dk da 3 gol yemezsin.