kim savunmuyor israili mesajların hepsini oku ondan sonra konuş 2-3 mesaja denk gelmişsin maval okuma burda.
İsrailli teröristlerin yıllarca yaptığı zulum karşısında sessiz kalıp şurda 2-3 israilli öldürülünce tüm filistine saldıran köpekleri bana savunmayı bırak.
İsrail hakettiğini yaşıyor.
Dahada fazlasını yaşasın hakkıdır.
ben sana israili savunduğumu hatırlamıyorum + burada israili savunanların kendilerince haklı nedenleri var adam ama sen müslüman olduğunu iddia ediyorsun ama müslümanlığa yakışır davranmıyorsun konuşmuyorsun kısasa kısas diyorsun ama kısasa kısasın daha ne olduğunu bilmiyorsun. hadi zulme sessiz kalma sen git filistin saflarında savaş kim tutuyor seni? oturduğun klavye başından kafasına bomba düşen insanlar hakkında yorum yapmak ne kolay hayat ne izlediğin filmlerden ne de duyduğun haberlerden ibaret yaşamadan bilemezsin. bugün iran kalksın desin türkiyeye saldırıyorum hadi iranda sözde müslüman git savun kardeşlerini. mültecilerde müslaman yarın türkiyeye saldırırlarsa onlarda müslüman kardeşlerinle birlikte sana bol şanslar bu yorumdan sonra yorum yapmayacağım çünkü cidden boş konuşuyorsun