Benim anlamadığım geçen sene olmayan penaltıyla derbi alınıyordu ozaman fanatik gs li değilmiydi bu tff başkanı. Son haftalara kadar patır patır penaltı alıyordu fener. Ozaman fanatik gs li değilmiydi. Geçiniz hocam bu işleri. Başkanınızın ağzından tek kelime çıkmıyor bunlar hakkında.
Neden geçelim? Geçmişi şaibeli elemanınızın ne işi var bu görevde ve gs taraftarı olarak neden en ufak bir eleştiri yapmıyorsunuz? Yoksa ortak noktalarınızdan birisi bu mu? Erden neden hala belgeleri açıklamadı? Halen bekliyoruz açıklamasını. Anç başkan ve yönetim basiretsiz ve etkisiz bir anlayışa sahip zaten yukarıda yazdim yoksa elemanınızın parmağını kırıp monte ederlerdi biryerine, zaten o koltukta 1 dakika duramazdı. Federasyonundan, hakemlere, yayıncı kuruluşun görüntüleri kasıtlı olarak verip vermemesine kadar kadar şaibeli bir lig yaşanıyor, çok açık, açıkça bir kayırma var. Eleman gelmiş lige, milli takıma, Türk futbolunun içine etmiş halen sarı kızlar olarak fb gs penaltı muhabbeti yapıyorsunuz.