gemlikli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz içerikleri kendiniz mi yazıyorsunuz hocam? herhangi bir yazılımdan faydalanıyor musunuz?
Kendim yazıyorum. Zira aktif olarak editörlük hizmeti sunuyorum, gazeteciyim. Böyle bir durumda gidip, yazılımdan yararlanmak biraz komik olurdu şahsım adına.

Size de tavsiyem yazıları kendinizin hazırlaması. Kaliteli, özgün, SEO açısından da mümkün olduğunca etkili yazılar hazırlayın. 500-600 kelime aralığında olabilir yazılar, arada daha üst sınırda kelimelerde yazılarda ekleyebilirsiniz. Lakin düzenli şekilde yazılar ekleyin. Yani haftada 1 ya da bir anda 5-10 yazı sonra uzun süre yazı eklememek gibi davranışlar sergilemeyin.

Yapay zeka destekli yazı hazırlayanların, göz ardı ettiği en önemli kriter yaratıcılık ve yaratıcılığa bağlı kalite unsuru. Kısacası insan dokunuşu👌

İnsan dokunuşu, yapay zeka makelesine de uygulanabilir mi? Evet, uygulanabilir. Ancak neden bununla uğraşıp daha fazla vakit kaybına yol açalım? Zira bir yazıyı, sıfırdan hazırlarken akışa yön veren sizsiniz. Ancak hazır bir yazıyı düzenlerken, akış üzerinde tam hakimiyet sahibi değilsiniz. Sürekli düzenle ya da sürekli güncelleme ile geçen vakit dahilinde zaten kaliteli bir yazı, sıfırdan üretilebilir.
Ha, ilham amaçlı kullanılabilir mi? Evet, başlık oluştururken ya da bilgi kıtlığı yaşarken ilham amaçlı kullanılabilir.