altı üstü format dogru sizde yapabilirsiniz zaten. 32gb usb 100tl içine kurmak istediginiz sürümü yükleyin. usbyi pcye takıp laptopu kapatın açma tusuna basıp escye basılı tutun cıkan ekrandan usbyi seçip enterlayın usbden kurulum yapılmaya başlayacak geri kalanı sizde halledebilirsiniz yeni office ürünleri içinde
buradan windows key + office ürününü 30tlye edinebilirsiniz, ve kolayca kurabilirsiniz.
fan temizligi içinse bataryayı cıkarın sökün vidaları ve arka kapagı. sag üst kısımda işlemci olacak genelde 4 kol bakir oluyor onların vidalarını teker teker sökün ve işlemciyi cıkarın. işlemci cıktıktan sonra fanı bastırmadan saga dogru cektıgınızde cıkacak temizleyin takın bitsin.
dogru söyüyorsunuz siz haklısınız. bende dag koyunde yaşamıyorum merak etmeyin. foruma format ve temizlik için konu açmanızdan ötürü işini hakkıyla yapan birisini tavsiye ettim. yanlış yapmışım yanlış anlaşıldım. neyse sizede iyi geceler
Yanlış yaptığın birşey yok hocam, sadece sakin/serin olmak lazım
Tavsiye etmişsin teşekkürler arkadaşta Malatya içi/aciliyet tem bahsetmiş
" çok teşekkür ediyorum hocam Malatya içi olması gerekiyor aciliyeti var" demesi daha uygun olurdu
Bilmeyen kişi format atamaz temizlik te tehlikeli
Ben ne arızalar gördüm meslekte bize yollandı
Abi sadece macunu değiştim
Abi sadece remi çıkardım taktım
Abi sadece batarya değiştim...
Bu makinalardan kurtarilmayanlarda oldu
Malatya içi bir usta 3 4 saatte halledecektir