merhabalar deprem bölgesinden selamlar depremden bu yana ilk defa dogru sekilde işime döndüm depremden bu yana cok destek veren forumdaslarım kardeşlerim abilerim herkesten allah razı olsun
öncelikle allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın ülkemize çok seyler kaybettik ancak hayat yınede yasamaya değer

GELELİM KONUMUZA
bu kampayamızı 15 gün için acıyorum
1.kurumsal temanızı seciyorsunuz
2. orta sekment logon yapılıyor
3. istedigin boş domain com veya net veya com.tr
4.4 slider calısması
5.ic seo duzenlemesi
6.firmaya ait 2 mail adesi
7. sınırsız 1 yıllık hosting
8. 2 tane kısa tanıtım videosu

hepsi sadece 1500tl olup örnek siteler özelden atılacaktır demoları soranlarada özelden veya 08508407841 wp iletecegim
iş alımım Ptesi itibaren başlayacaktır ev taşıma ve yerleşme aşamasındayım.

ALDIGIM İŞLERDEKİ KALAN MEBLA TAMAMEN DEPREMDE YAKINLARIMDAN YIGENIM VE COCUGUNA GİDECEK cocugu engelli ve eşi malesef K.MARAŞTA işyok oldugundan devletin destegi ile ayakta durmaya çalışıyor nereye kadar

onlara bu zor sürecte destek olmak adına ilk 20 müşterimize 1500tl den sonraki 30 müşterimize 2000tl den toplamda 2 haftalık sürecte 50 site maliyetine yakın fiyata sunuyorum 50 cıvarı kurumsal site sahibi müşterim var hepsi uzun süreden beridir ayları geçmiş siteler dahil var yayınlarını kesmedim hepimiz insanız olmayabiliyor idare ediyoruz saglık olsun.

EVET ŞİMDİ SİZLERE VEYA CEVRENİZE MÜŞTERİNİZE LAZIMSA KURUMSAL SİTELERİ 1500TL DEN ilk 20 müşterimize anahtar teslim veriyorum.
08508407841 wp BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
AYRICA ÖZEL KODLAMA İŞLERİNDE İSE %10 İNDİRİM UYGULUYORUM.
hayırlı akşamlar diliyorum.