Bazen müşteri gerçekten ne istediğini bilmiyor.
Instagram takipçi almak istiyor fakat satın alınmış takipçi 4 sistemle sağlanır ve ister istemez düşüş olur çünkü insanların hepsi dürüst değil parasını alsa bile, yada başka sistem varsa lütfen konuya yazın çok merak ediyorum.
Panellerden bot olarak (kaliteli , kalitesiz)
Düşme ister istemez Instagram hesapları kapatsa yine olur önemli olan telafidir.
Görev sitesinden sağlanır.
Fakat her üye dürüst değil, hafta sonu ödemesini alan üye takipten çıkabilir. (Hepsi Değil)
Çekilişle sağlanır.
Sağlayıcı hile yapıp bot atmazsa organik sistemdir. Güzel sistemdir fakat birincisi çekilişi düzenleyen anlaşmalı hesaplarımız "yan hesapla katılım yasak" yazsa bile açıklamaya bı kaç tane uyanık yedek hesapla katilamayacagini söylediğin halde seni takip eder. Ve çekiliş çıkmayınca ister istemez bı kaç kişi takipten geri çıkar.
Instafly ile sağlanır.
Çok zordur ve uzun bir süreçtir hedef kitleyi iyi seçersen ve hesabın iyi kaliteliyse en sağlıklı sistemdir, fakat hesabın spama girebilir. 1 hafta engel alabilir. Takip edip geri çektiğin zaman takıntılı olan takipçilerin geri çıkar ondada düşme olur.
Yani uzun lafın kısası arkadaşlar kim olursanız olun bu insanlar sizi yada işletme hesabınızı veya komedi hesabınızi beğendikleri tanıdıkları yada hayran olduklari için takip etmiyorlar. Satın alinmis takipcide her konuda her sistemde bir sorun olur. Bunu bir anlayalim. Yazıyorlar takipçi satın alınacak şunu istemiyorum , bu şekilde istemiyorum falan kardeşim sağlayıcı eşine dostunami takip ettirecek seni ?
Bizde bu hizmetlerin hepsi var fakat herşey para değil biraz dürüst olmak lazım. Bunları göze alın takipçi alırken önemli olan aldığınız hizmetin arkasinda durulması.